RESTAURANGMÖBLER KATEGORIER

TOPPSÄLJARE I SVERIGE

-47%
360º
795 kr

Du sparar: 695 kr

-43%
360º
795 kr

Du sparar: 595 kr

-60%
1,150 kr

Du sparar: 1745 kr

-28%
1,895 kr

Du sparar: 755 kr

-49%
2,095 kr

Du sparar: 1995 kr

-35%
1,895 kr

Du sparar: 1005 kr

-46%
1,075 kr

Du sparar: 900 kr

-46%
1,325 kr

Du sparar: 1125 kr

-31%
2,950 kr

Du sparar: 1300 kr

-40%
2,390 kr

Du sparar: 1605 kr

-55%
1,250 kr

Du sparar: 1550 kr

Restaurangmöbler – Alltid en ny idé från Horecabox

Restaurangmöbler, restauranginredning av högsta kvalité till lägsta möjliga priser

Alla vill att gästerna ska känna sig välkomna och att atmosfären ska vara på topp. Detta skapas genom att välja bra restaurangmöbler där de kan sitta och äta i komfort, men även vilka färger och textiler man väljer runt omkring. Restaurangmöbler som vi erbjuder er är maximal flexibilitet vad gäller restaurangs krav och önskemål så som pris, mått, kvalitet och design. Vi har Nordens bredaste utbud av restaurangmöbler. Med våra restaurangmöbler så kommer det bli mycket enkelt för er att skapa era lokal efter eget tycke och smak.

Läs mer ▼

restaurangmöbler
restaurangmöbler av högsta kvalité
Det är viktigt att välja de rätta restaurangmöblerna, gästerna måste sitta skönt för att kunna njuta av sin måltid. Samtidigt ska det finnas tillräckligt med plats att röra sig- det är många personer som kommer och går i en restaurang. Horecabox har ett stort utbud av olika möbler, i flera färger och modeller. Vi satsar på kvalitet och funktionalitet- den allra bästa kombinationen i vårt tycke.
Mycket beror naturligtvis på vilken sorts restaurang eller matställe man driver, för inredningen är en viktig del av atmosfären. Vissa restauranger koncentrerar sig mest på luncher, medan andra har en lite lyxigare middagsmeny att erbjuda. Sedan finns det snabbmatsställen och andra typer av serveringar. Alla har sin egen målgrupp och utbud, vilket också reflekteras i inredningen. Vi vet hur viktigt det är med bra restaurangmöbler och har därför samlat ihop ett stort urval av det allra bästa. Här kommer du helt klart att hitta något som passar perfekt.
När man planerar och inreder sin restaurang finns det många faktorer som ska passa ihop. Klientel, utbud, läge, lokalens storlek, och så vidare. Därför finns det även restaurangmöbler i flera olika utföranden- större eller mindre bord, stolar med eller utan armstöd, soffor och fåtöljer som är både sköna och lätta att hålla rena. Allt detta, och mer därtill, finns hos oss, det är bara att välja det som kommer att fungera för just din restaurang. Vi har enkla restaurangsoffor, restaurangstolar och restaurangbord, men också lite mer lyxiga stoppade möbler för långa, gemytliga måltider.
Hur man möblerar har mycket att säga om stämningen i lokalen, placeringen av bord och stolar är viktig. Det ska finnas plats för både servitörer och gäster att passera utan att trängas, men samtidigt så vill man ju kunna få in så många som möjligt. Lokalens utformning måste därför hållas i åtanke när man väljer restaurangmöbler. Men det är inget problem på Horecabox- vi har många kvalitetsmöbler att välja mellan, i olika storlekar. Din restaurang kommer att bli snygg och fräsch, för att inte tala om inbjudande för gästerna.

Visa mindre ▲