UTESERVERINGSMÖBLER KATEGORIER

TOPPSÄLJARE I SVERIGE

-21%
1,810 kr 1,425 kr
Du sparar: 385kr
-29%
1,950 kr 1,375 kr
Du sparar: 575kr
-28%
4,400 kr 3,190 kr
Du sparar: 1210kr

Upplev uteserveringsmöbler i material som konstrotting, teak, aluminium och stål. Välkommen!

Snygga & prisvärda och praktiska uteserveringsmöbler som passar in överallt

När vårsolen tittar fram och det börjar bli varmare ute så är det många som utvidgar sin restaurang, den växer till sig och man får plats för flera gäster. Terrassen eller däcket skuras och det är dags för uteserveringsmöblerna att tas fram. Horecabox har samlat flera fina möbler som passar alldeles utmärkt för stora och små serveringar.

Läs mer ▼

uteserveringsmöbler
unika uteserveringsmöbler
Vi är kända för vår kvalitet utan att för den skull vara allt för dyra. Det är inga problem att skicka möblerna vart som helst i landet, utan börja bara planera för sommarens servering med en gång!
Vi har flera olika sorters uteserveringsmöbler, många av dem stapelbara och inte så känsliga för väder och vind. De måste vara praktiska speciellt om man ställer undan dem varje dag. Samtidigt så tycker folk om att sitta ute och fika eller äta, det gäller att utnyttja de soliga dagar som finns. Så stolarna ska vara bekväma och borden stå stadigt- man vill kunna njuta av sin måltid. Horecabox har ett stort utbud när det kommer till uteserveringsmöbler, för alla sorters uteplatser och miljöer. Eleganta, lite mer sofistikerade eller enkla och hemtrevliga, och allt där emellan. Här kommer du helt klart att hitta de möbler som passar allra bäst för din uteservering.

Visa mindre ▲